lauantai 29. lokakuuta 2016

Halikortteja

Näin Jenifer McGuiren youtube videon, jossa hän käytti tätä Concord&9th Hugs Card Dies-stanssia ja pakkohan se oli itsellekkin hankkia Simon Says Stampista. Stanssi stanssaa Hugs-sanan kahdesta eri osasta ja ne luovat sulkumekanismin kortille. :)




Näitä tulikin sitten tehtyä muutama kerralla jämäpapereista, mutta eihän se pahasta ole. :)

lauantai 22. lokakuuta 2016

Pimeä taulu

Tämä pikkutaulu (10cm x 10cm) on ollut ja pyörinyt pöydällä pienen ikuisuuden. Siis oikeasti niiiin kauan, etten ole ihan varma edes minä vuonna se on mahdollisesti aloitettu. Ja olen pikkuisen jatkanut sitä aika ajoin ja pääasiassa se siis on vain lojunut paikoillaan. Viimeiseksi se sai mustat roiskeensa ja nyt sen on aika päästä seinälle ja blogiin. Oli se valmis tai ei. :)

lauantai 15. lokakuuta 2016

Onnellisia päiviä

Vähän erilaista korttia, tai ainakin vähän erilaista värimaailmaa. Kuviopaperia taustalla ja stanssattua "pilveä" keskellä. Tekstit on Mama Elephantin. :)

lauantai 8. lokakuuta 2016

Joulukortti kohokuvioiduista palasista

Näin tähän tyyliin tehdyn joulukortin joskus facebookissa ja idea jäi itämään ja omasta versiosta tuli tämän näköinen. Ruskakartongista kohokuviotuja pikku neliöitä rinnakkain erilaisilla kohokuviointikansioilla. Hyvin helppo ja silti jotenkin hyvin viehättävä tapa tehdä joulukortti. :)




lauantai 1. lokakuuta 2016

Availtava synttärikortti

Olen tehnyt nyt loppukesän/syksyn aikana kourallisen näitä flipparikortteja, eli availtavia ympäriinsä koristeltuja kortteja. Jotenkin rakastuin näihin ihan kympillä. Projektlifekortteja tai muuta kartonkia kiinnitettyinä toisiinsa washiteipeillä ja koristeita päälle. Yksinkertaista ja koukuttavaa. :)

Tässä kortti avaamattomana edestä päin. Kortissa on sulkumekanismina nyöriä haaraniitn ympärillä

Tässä kortti takaa suljettuna.
Flippari avattuna ulkopuoli näköisällä.

Sisäpuolelta kuvaa. Vasemmalle tuli kuvaamisen jälkeen vielä onnittelu teksti.

Tässä vielä Slider pop up mekanismi kortin sisällä avattuna. :)
Parhaan käsityksen näistä kortista saisi kun ottaisi pätkän videota, mutta en vielä jaksanut alkaa opetalla miten sen parhaiten toteuttaisin tänne blogiin, joten ehkä tulevaisuudessa tänne tulee liikkuvaakin kuvaa mikäli jaksan vähän opiskella asiaa. :D