keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Matkaluovuuteen 3

Viimeviikonloppuna oli aivan ihana luovuusloma Sipoossa, koulutuskeskus Sopukassa. Elina ja Terhi järkkäsivät Matkaluovuuteen 3:n. Opettajiksemme saimme super ihanat Aida Domisiewicz (aka. Ayeeda) ja Olga Heldwein 13@arts:lta. :)

Olin Maikkiksen kanssa kohteessa jo perjantaina, jolloin päästiinkin jo vähän askartelemaan ja vaihtelemaan kuulumisia. :) Tein lisää joulukortteja, joita blogiin vähän myöhemmin.


Kurssityöt oli kivasti ajoitettu aloitettaviksi pääosin jo lauantaina ja sunnuntaina saimme ne valmiiksi. Yön aikana gelmediumit ja kumppanit ehtivät kivasti kuivaa ja töitä päästiin jatkamaan sunnuntaina mukavan jämähtäneinä.


Especially for You- kurssilla tehtiin muistikirjan kansi ja kortti. Super korkeita kerroksia ja yllätin itseni ja oikeasti pidin näiden tekemisestä tosi paljon, vaikka clean 'n' simple suosikkini onkin. :)Queen of Steampunk (Angel limited Edition)- kurssilla tehtiin valokuvakehykseen nukesta taulu.


Retrospections-kurssilla tehtiin vintagetaulu. Todella korkeita kerroksia tässäkin ja pidin todella! :)


 Viimeisenä kurssina oli Dreamy Moments, jossa tehtiin srkäppileiska. Tämän kanssa meinasi tulla vähän kiire, mutta valmista tuli. :)


Vielä suurkiitos järjestäjille ja opettajille ja matkakumppaneille!!! Oli ihana matka! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti