torstai 8. syyskuuta 2016

Korttitalkoot Seinäjoella

Ensimmäistä kertaa osallistuin Korttitalkoisiin, ah mikä viikonloppu!!! Voin sanoa, että oli kivaa! :D Osallistuin kaikkiin haasteisiinkin ja yllätin ihan itseni(kin) tuotteliaisuudellani. :)

Matka alkoi täältä Pirkanmaalta kohti Seinäjokea. Valokuva on Jennin huippuotos. <3

Ensimmäisenä haasteena perjantaina oli käyttää kakkupaperia. Tarjolla oli mustaa, keltaista ja pinkkiä ja itse lähdin tietysti pinkin kelkkaan. :)

Toinen haaste oli käyttää Heidin korttipajan leikkeitä, joista valittavana oli roiskeet ja söherö, itse käytin, niinkuin näkyy, roiskeita.

Kolmantena tuunattiin kirjain. :)

Neljäshaaste, eli perjantain yöhaaste oli käyttää yhtä valittavista olevista neljästä sabluunasta

Lauantai aamu käynnistyi viidennellä haasteella, jossa oli tarjolla Teippitarhan ihaniakin ihanempia teippejä. Itse rakastuin kyllä tähän väritettävään kukkateippiin ihan kympillä. <3

Kuudennen haasteen takana on oli Nannan paperi & helmi. Tehtiin tageja, joissa tuli käyttää sekä mistiä, että ruusua.

Seitsemännessä haasteessa leikittiin Teippitarhan mehupilleillä. Itse inspiroiduin näistä sen verran, että tuotosta oli kahden kortin verran. :)

Kahdeksantena käytettiin Finnabairin ruostemaaleja.

Yhdeksänneksi haasteeksi saimme Paperinauhan ihanan pussukan, jonka sisällöstä syntyi tällainen kortti. :)

Kymmenennessä haasteessa käytimme Heidin korttipajan kohokuviointi kansioita ja Mama Elephantin pigmenttimustetta. Yksi suosikki haasteistani oli tämä. :)

Lauantai yönhaasteena oli bingoruudukko. Oma rivini oli Tähti - Bling Bling - Pinkki

Sunnuntai käynnistettiin Heidin korttipajan "korttitalkoot"-puuleikkeellä. Siis niin ihanaa, että Marjo tulosti meille ryhmäkuvan, josta pääsi HETI skräppäämään. Kiitos! :) Ja kiitos korttipajalle näin kivasta puuleikkeestä! :)

Viimeisinpänä haasteena, muttei missään nimessä vähäisimpänä oli käyttää resist kanvasta. Valitsin pilkullisen ja sävytin kankaan sinisellä musteella. :)

Odotan niin innolla jo ensivuotta ja uutta reissua! Kiitos, että järjestitte Marjo ja Ina! Ja pahoittelen maratonpostausta, kiitos jos jaksoit loppuun ;D

4 kommenttia: